Начало Автомобили Great Wall в Топ 10 по продажби у нас

Great Wall в Топ 10 по продажби у нас

34
0
Great Wall,Steed 5

Данните за продажби на нови автомобили у нас за първите девет месеца на 2012 г. показват забележителни резултати за моделите Great Wall на българския автомобилен производител Литекс Моторс. По тези показатели марката в страната е в Топ 10 само за период от 1 година от официалния старт на продажбите на автомобилите в България.

Представянето по отделни модели на родните автомобили Great Wall също е впечатляващо: пикапът Steed 5 продължава да бъде безспорен лидер и най-продавания лекотоварен автомобил у нас; Hover H5 заема трета позиция в SUV сегмента; Voleex C10 подобрява представянето си от предходния месец сред компактните пътнически автомобили и вече е на четвърта позиция по продажби.

Интересът към автомобилите у нас продължава да расте, включително и на съседните на България пазари. Всички модели Great Wall на Литекс Моторс са с най-доброто съотношение цена/качество на пазара, предлагат се с богато базово оборудване и 5 години пълна гаранция. Марката разполага с национална дилърска мрежа със сервизни центрове в големите градове в страната с над 17 представителства.