Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Грожан остава в Хаас и за кръга в Германия

Грожан остава в Хаас и за кръга в Германия

1793
0
Ромен Грожан
Ромен Грожан, снимка: Хаас

Ромен Грожан изглежда остава титуляр в екипа на Хаас и за Гран при на Германия. Това стана ясно, след като тимът на Джийн Хаас публикува превюто си за надпреварата на Хокенхайм.

В него фигурира Грожан, за който имаше сериозни спекулации, че ще бъде изгонен от шефа на тима Гюнтер Щайнер още за предстоящата надпревара. А неговото място ще бъде заето от Естебан Окон.

„Отивам на Хокенхайм със същите цели, както обикновено, казва Грожан. – Винаги се опитвам да направя възможно най-доброто, да имам добро състезание и да съм горд от представянето си. Ако завърша в топ 10, това ще е страхотно. Ако не, е важно да съм дал максимума от себе си.“

Надписите на Рич Енърджи остават брандирани върху официалните портали на тима и в прессъобщенията. Което означава, че най-вероятно те ще присъстват върху колите и боксовете на тима и за предстоящия кръг в Германия.

Миналата седмица бе обявено, че досегашният изпълнителен директор Уилям Стори е продал акциите си и е напуснал поста си, а името на компанията е сменено на Lightning Volt.