Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън иска повече време за видео игри

Хамилтън иска повече време за видео игри

83
0

Люис Хамилтън е доста зает човек, като освен в падока често може да бъде видян и на червения килим на поредното бляскаво холивудско събитие. Освен това той често е зает и заради събития на спонсорите, което допълнително ограничава свободното му време, което пък както той разкрива обича да прекарва с игра на видео игри.

„От цяла вечност не съм играл видео игри. Това е побъркващо, защото искам да го правя, но за съжаление не ми остава време“, разкрива Хамилтън. „През зимата използвам едно яко място в моята къща, където често играя Call of Duty. По време на сезона не ми остава време, затова го правя през зимата. Именно заради това си изградих специален кът за видео игри.

Имам четири монитора и можем да играем осем човека. Понякога го правим и онлайн, а това може да продължи с часове. По време на европейските състезания в собствения си моторхоум играя на PlayStation и Xbox, но почти нямам време. Моят треньор също често играе на Xbox. По време на последното състезание дори взех Xbox-а в хотелската си стая, но дори не го включих.

Обичта към видео игрите от страна на Хамилтън е известна отдавна. Той не крие че сред любимите му игри е поредицата GTA. Той се появи на корицата на Formula 1 2015 пусната на пазара от Codemasters.