Начало Избрани Джийн Хаас: Целта ни за сезон 2023 е да постигаме повече класирания...

Джийн Хаас: Целта ни за сезон 2023 е да постигаме повече класирания в топ 10

883
0
Хаас VF-23 разцветка
снимка, Хаас

Хаас официално представи разцветката на болида за 2023 г. Американският екип започва осмия си сезон във Формула 1 с опитните пилоти Кевин Магнусен и Нико Хюлкенберг.

Това ще бъде първа кампания за Хаас в партньорство с новия титулярен спонсор MoneyGram. В края на миналата година екипът на Джийн Хаас подписа многогодишен договор с американската компания за трансгранични P2P плащания и парични преводи. Благодарение на повечето средства Хаас най-накрая ще бъде близо до бюджетния лимит.

„Много се радвам да приветствам MoneyGram като титулярен партньор за сезон 2023 г. Вълнуващо е да видим първата ни съвместна разцветка като MoneyGram Haas F1 Team“, сподели собственикът на отбора Джийн Хаас.

„Навлизаме в новия сезон, окуражени от някои силни представяния на отбора през миналата година, които включват и завръщането ни към местата, даващи точки. Целта ни за сезон 2023 е да постигаме повече класирания в топ 10. Благодарение на пилоти като Кевин Магнусен и Нико Хюлкенберг със сигурност вярвам, че разполагаме с опитна пилотска двойка, която е повече от способна да донесе тези точки в неделя“, добави американският бизнесмен.

„Беше вълнуващо да изпитаме как две глобални организации наистина се обединяват в един отбор, за да създадат MoneyGram Haas F1 Team“, заяви председателят и главен изпълнителен директор на MoneyGram Алекс Хоулмс.

„Сътрудничихме си в синхрон, за да вдъхнем живот на тази окраска, опирайки се на многобройните си прилики. Същевременно решихме да използваме уникалните предимства на всеки от нас. Сега навлизаме заедно в чисто нова ера с ясен план и визия. Готови да работим в тясно сътрудничество, за да достигнем нови висоти тази година. Елегантният дизайн на ливреята е символ на това, което MoneyGram е днес – компания, която е напълно готова за бъдещето. Нямам как да не се радваме за това, което предстои.“

Шефът на Хаас Гюнтер Щайнер също коментира новата разцветка и сподели какви са очакванията му през сезон 2023.

„Очевидно споделям ентусиазма на всички около представянето на ливреята. Това е така не на последно място и поради факта, че това е контролна точка в предсезонния календар. Тази точка означава, че сме още една стъпка по-близо до нещата, които всъщност искаме да правим- да се състезаваме“, каза Щайнер.

„Харесва ми новото оцветяване на болида на Хаас. То несъмнено е с по-извисен и модернизиран вид. Той е напълно подходящ когато навлизаме в нова ера заедно с MoneyGram като наш титулярен партньор. Това е вълнуващо време от годината за F1. Радвам се, че първи излязохме на пистата, за да покажем ливреята си.“

„Вниманието ни е насочено към излизането на VF-23 на пистата и подготовката за предстоящия сезон. Наистина имаме върху какво да надграждаме след миналогодишните си постижения. Цялата организация работи усилено, за да стигнем до този върхов момент. В лицето на Кевин Магнусен и Нико Хюлкенберг имаме двама доказани таланти, които печелят точки, заключени зад волана. Нямам търпение да започнем’, завърши шефът на Хаас.

Очаква се новият болид на Хаас VF-23 да направи първите си обиколки по време на предсезонните тестове в Бахрейн от 23 до 25 февруари.