Начало Списание Хакинен шампион

Хакинен шампион

168
0

Скъпи приятели,
Странно е, но всички са малко тъжни след края на тазгодишния сезон в нашата любима Формула 1.
Винаги е тъжно, когато нещо толкова хубаво като тазгодишния шампионат свършва, но тъгата у нас сякаш не идва от това, че още един сезон си е отишъл, а от „дребните неща“. Като факта, че Ферари взеха титлата при конструкторите, но отново загубиха при пилотите.
От това, че Хакинен отново е шампион, но това стана толкова трудно, че едва ли, някой който го обича, може да се радва истински.
Нещата някак се подредиха, но сянката от скандала с Ферари в Малайзия помрачи иначе чудесния сезон, през който за разлика от много други този път имаше и нови победители и неочаквани обрати, и какво ли не.
Купонът, с който завършихме сезона бе чудесен, но за съжаление и клубът ни става все по-тесен. В студената зима може пък така да ни е по-топло, да разбираме по-бързо онова, което ще продължи да става по световните писти.
Защото за Формула 1 почивка няма. Сега започва тежка работа в заводите, хиляди километри тестове, безкрайни интервюта на премиерите и още много, много труд преди 12 март 2000 г., когато всичко ще започне отново.