Начало Лайфстайл Хамилтън и Шерцингер се сдобряват в Бевърли Хилс?

Хамилтън и Шерцингер се сдобряват в Бевърли Хилс?

60
0
Люис Хамилтън,Никол Шерцингер

Един мексикански сериал продължава да вълнува света на Формула 1 и това е връзката между Люис Хамилтън и Никол Шерцингер. Бляскавата двойка премина през множество раздели и събирания. И след като преди малко повече от месец пилотът на Мерцедес обясни, че е загубил най-важния човек в живота си в момента, сега изглежда че отново го е намерил. Сдобряването между двамата се е случило в Бевърли Хилс, съобщава британския таблоид Sunday People. Изданието се позовава на данни на близък приятел на двойката.

„След раздялата той бе съсипан“, цитира вестникът неназования източник. „Когато й предложи да лети до САЩ, за да я види, бе видимо облекчен след като тя се съгласи. Те се срещнаха в къщата й в Лос Анджелис, обсъдиха всичко и смятат, че вече всичко е наред.“

Това, че Хамилтън страдаше след раздялата бе видимо за всички по време на Гран при на Унгария. Въпреки победата си световният шампион от 2008 г. изглеждаше видимо разстроен.

„Мислите ми продължават да са с един човек, който е много важен за мен“, заяви англичанинът и посвети победата си на Шерцингер.

Според цитирания приятел, срещата в Бевърли Хилс е била последният шанс за спасяването на връзката.

„Те искат да прекарват повече време заедно и да обмислят бъдещето си. Обичат се изключително много и са си липсвали по време на раздялата. Искат непременно да са заедно, защото знаят, че от сега до Коледа ще им е много трудно да намерят време за себе си.“

След края на лятната пауза за Хамилтън предстои напрегната втора част от сезона, в която иска да се бори за титлата. След състезанията в Белгия и Италия следват надпревари извън Европа. Шерцингер пък ще бъде член на журито на шоуто X-Factor.