Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън: Нещо изглежда не е наред

Хамилтън: Нещо изглежда не е наред

28
0
Корея,Люис Хамилтън,Макларън

Въпреки най-доброто си време от днес сутринта, Люис Хамилтън записа едва осми резултат следобед. Логично английският пилот на Макларън не бе особено доволен в петъчната вечер. Някои неясноти около настройките на неговия болид му създаваха главоболия.

„След доброто начало сутринта, следобед имахме известни проблеми. Промените по баланса не дадоха желаните резултати и не успях да постигна добро време със супер меките гуми. С тях бях дори по-бавен отколкото с меките. Разликата в сравнение с първата сесия бе изключително сериозна. Променихме леко височината на окачването отзад и може би от там дойдоха проблемите. Ще направим нови промени в баланса и се надяваме нещата да се подобрят. Ще трябва да преценим точно в каква посока да са промените. Колата разполага с повече скорост, въпросът е да я извадим наяве.

Проблемите може би дойдоха и от промените във вятъра, които обаче изглежда не повлияха на останалите. Ще трябва да видим данните, за да установим проблема. Гумите поддържаха сравнително добри температури. Тук обаче има доста дълги прави, а там те бързо губят температура. Просто трябва да подобрим баланса. Все още имаме доста проблеми с нестабилност на предната част. Това бе ясно изразено в последния сектор.

Все пак има надежда. Ред Бул се представиха много силно, но Дженсън изглеждаше доста добре в серия от обиколки с много бензин и супер меките гуми. Времената му бяха много близки до тези на Фетел и Уебър, което означава, че колата има скорост. За съжаление аз не успях да направя добра дълга серия.

Надявам се времето да остане добро, пистата е чудесна, но ние трябва да подобрим още представянето си.“