Начало Лайфстайл Хамилтън пак се събра с Шерцингер!

Хамилтън пак се събра с Шерцингер!

19
0
Люис Хамилтън,Никол Шерцингер

Историята определено заприличва на сапунен сериал – само преди малко повече от месец Люис Хамилтън официално потвърди, че се е разделил с приятелката си Никол Шерцингер, а британските таблоиди вече тиражират новината, че отново се е събрал с нея!

Подобно развитие не е нещо ново за тях. Те вече имат такава раздяла за няма и месец, след която заявиха, че отново са заедно и по-щастливи от всякога. Сега Люис и Никол се разбрали да опитат още веднъж и планирали няколко срещи в следващите седмици, за да прекарат повече време един с друг.

Шерцингер е плътно заета в Щатите поне до Коледа, тъй като е съдия в американското издание на Х Фактор и присъствието й е задължително до финала. Една от причините, изтъкнати за раздялата, бе именно, че пилотът и певицата не могат да се виждат достатъчно често заради множеството им ангажименти, често изпращащи ги в противоположни части на света. Те се видях в седмицата преди Гран при на Бразилия, когато Хамилтън бе в Лос Анжелис за промоционални събития на спонсори и като че ли тогава са решили да опитат пак.