Начало Избрани Хамилтън: Последните две седмици бяха едни от най-хубавите дни в живота ми

Хамилтън: Последните две седмици бяха едни от най-хубавите дни в живота ми

3472
0
Люис Хамилтън, Мерцедес
Люис Хамилтън, снимка Мерцедес

Люис Хамилтън прекарва лятната си почивка във Формула 1 по необичаен начин. Вместо да бъде на морския бряг на някой остров или курорт, пилотът на Мерцедес реши да пътешества из Африка. Той посети страните Намибия, Руанда, Кения и Танзания и заяви, че това са били едни от най-хубави дни в неговия живот.

Пилотът на Мерцедес публикува снимки в профила си в Инстаграм и зарадва всички свои фенове по целия свят. Хамилтън заяви, че приключението в Африка е която променило живота му и го е заредило със свежи сили.

„Последните две седмици бяха едни от най-хубавите дни в живота ми“, написа Хамилтън в Инстаграм.

Вече не съм този човек, който бях преди това пътуване. Цялата красота, любов и спокойствие, които изпитах, ме накараха да се почувствам напълно преобразен“, продължи пилотът на Мерцедес.

Нито една снимка не би могла да предаде това, което чувствам сега, както и това, което се опитвам да кажа. Просто знайте, че има дълбоки емоции там, където думите не са достатъчни.“

„Свързах се с корените и историята си. Сега усещам предците си по-силно от всякога. Благодаря на всички в Намибия, Руанда, Кения и Танзания.“

Благодаря на хората тук, на природата и на дивите животни. Бях посрещнат добре на всяко красиво място, което посетих. Отнасяха се с мен все едно съм част от тяхното семейство.“

Благодаря на моите братя, които се присъединиха към мен в това пътуване. Знам, че ще говорим за това вечно“, добави Люис Хамилтън. 

Преди повече от седмица пилотът на Мерцедес сподели, че преди години е отказал да се снима във филма Топ Гън. Прекалено натоваряния график във Формула 1 е попречил на Хамилтън да играе роля заедно със своя добър приятел Том Круз.

Седемкратният световен шампион все още търси първа победа за сезон 2022. В момента пилотът на Мерцедес има серия от пет поредни подиума и заема шестото място във временното класиране с актив от 146 точки.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Lewis Hamilton (@lewishamilton)