Начало Лайфстайл Хамилтън се събира отново с Шерцингер?

Хамилтън се събира отново с Шерцингер?

258
0
Люис Хамилтън,Никол Шерцингер

Раздялата на Люис Хамилтън и Никол Шерцингер през есента на миналата година изглежда вече е история. Това вероятно ще е нова серия в отношенията между двамата, които преминават през сериозни катаклизми.

Първата им раздяла бе през зимата на 2009/2010 г. Впоследствие двамата решиха да си дадат нов шанс. През есента на 2011 г. пък отново се стигна до разрив, който се отрази доста негативно на живота на Хамилтън. Сега изглежда, че двамата отново са заедно, след като са били забелязани да вечерят в ресторант в Лос Анджелис, а след това са излезли ръка за ръка от заведението. Хамилтън пристигнал директно от Испания, където бе останал за снимки заедно с Дженсън Бътън след края на първите предсезонни тестове.

Хамилтън не е пожелал да даде информация относно възможното ново събиране на двамата. Певицата от Pussycat Dolls също е предпочела да запази мълчание по въпроса. Тя вече не участва в американската версия на X Factor, а смята да направи собствено телевизионно музикално предаване. Според слуховете Хамилтън се е съгласил с неохота с плановете на старата си/нова половинка. Въпреки това се очаква кариерата му отново да поеме нагоре след решението на сърдечните му проблеми.