Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън щастлив след края на първия ден

Хамилтън щастлив след края на първия ден

54
0
Люис Хамилтън

Люис Хамилтън бе в чудесно настроение в петъчната вечер, след като успя да постави най-добри времена и в двете свободни тренировки. И въпреки че Себастиян Фетел бе на малка разлика зад него, бъдещият състезател на Мерцедес изглеждаше наистина доволен от постигнатото в петък. Според него, това е бил един от най-добрите му първи дни от уикенда от доста време насам.

„Днес бе много позитивен първи ден от уикенда и се надявам, че утре ще прогресираме“, отбеляза Хамилтън. „Изглеждаме силни, но тази писта може да е много взискателна към гумите, затова е трудно да се правят предвиждания от сега.

Температурите днес бяха много високи и се пързаляхме доста с топящите се буквално гуми. Особено трудни за тях бяха дългите серии от обиколки, но и в тях изглеждахме в добра форма. Чудесно е, когато имаме толкова позитивен финал на първия ден. Един от най-добрите за мен от доста време.

Наслаждавам се на всеки момент от последният ми уикенд с отбора. Ще направя снимки на всички момчета и през трите дни. Колата е чудесна (за което ви благодаря момчета) и ще е чудесно, ако утре успея да взема и победата в квалификацията.“