Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън във все по-специална роля

Хамилтън във все по-специална роля

2490
0

Триумфите на Люис Хамилтън и Мерцедес не спират. Но все по-ясно става, че самият пилот и екипът му се готвят за промени в бъдеще. Това е централната ни тема в този брой. Независимо какъв точно контракт е на път да сключи за участието си като състезател във Формула 1, е все по-ясно, че англичанинът иска да заеме едно различно място в цялата структура на Мерцедес в бъдеще.

Преди състезанието в Турция Люис бе пределно откровен, че именно в тази посока са и ще бъдат насочени разговорите му с шефовете на Мерцедес. Той смята, че би бил полезен и ще работи за това компанията да стане все по-въглеродно неутрална и по-зелена. Това са негови лични приоритети, както и по-голямото разнообразие сред служителите.

Успехите на Люис са наистина изключителни, но му прави чест, че си дава ясна сметка за важността на хората около себе си. С тях той постига всичко и говори неизменно в тази посока в друг конкретен материал. Хората около него пък му дават супер висока оценка и го сравняват единствено с Михаел Шумахер, както направи Андрю Шовлин, на когото посветихме друга статия.

Не само Хамилтън и Мерцедес обаче са пред важни решения. Формула 1 трябва да се трансформира като цяло. Това е обект на следващ коментар със сложността на темата какви двигатели да бъдат внедрени в нея. 2026 г. може и да изглежда далеч, но всъщност е утре!

Спортът трябва да вземе решения какви да са задвижванията, за да очаква нови, силни участници, които пък да са привлечени от възможността да се изявят чрез Гран при платформата. F1 трябва да стане така атрактивна за големите компании, както бе през 90-те години на ХХ век. За тях пък този път ни разказва Паоло д’Алесио.

Към настоящето и бъдещето на спорта обаче отново се връщаме с материала за връзките между Формула 1 и едни от най-интересните и важни решения в нашия свят днес.

Успяхме да анализираме малко по-подробно представянето и на два екипите от Формула 1 този сезон – Уилямс и Рено. И двата показаха сериозен напредък и взеха точни решения, за които ви разказваме.

Списанието може да намерите на сайта e-spisanie.com