Начало Автомобили Honda представя новия Civic Hatchback на салона в Париж

Honda представя новия Civic Hatchback на салона в Париж

27
0

Световната премиера на десетото поколение на Honda Civic Hatchback ще се състои на автомобилния салон в Париж. Посетителите на изложението ще видят серийната версия на модела, чийто европейски продажби започват в началото на 2017 г.

Civic е най-продаваният модел на Honda в световен мащаб. Десетата му генерация бе подложена на сериозно развитие, плод на задълбочени проучвания от страна на компанията.

На щанда на Honda ще бъде изложена и версията седан на Civic, произвеждана в завода на марката в турския град Гебзе. Подобренията в модела засягат както външния дизайн, така и интериора. Тази версия също излиза на основните европейски пазари от началото на следващата година.

Луксозното издание на Jazz, обозначено като Spotlight Edition, също ще дебютира на салона в Париж. То е логичното развитие след представената на изложението в Женева през март концепция Honda Jazz Keenlight.

Spotlight Edition е с дизайнерско обзавеждане, което би привлякло увлечените по модата купувачи. Подобренията включват бронзови декорации на радиаторната решетка и страничните огледа, „татуировки“ отстрани, уникални 15-инчови колела, декорация на задния капак, украсени волан и централна конзола.