Начало Автомобили Honda представи Concept M и Crider в Китай

Honda представи Concept M и Crider в Китай

44
0
Honda Concept M

Honda представи Concept M в Китай по време на автомобилното изложение в Шанхай.

Моделът трябва да влезе в продажба догодина. Той е концептуалната визия за MPV (Multi-Purpose Vehicle), разработена основно за китайския пазар. Honda са комбинирали удобствата на лек автомобил с достатъчно пространство за други дейности, прилагайки най-съвременни технологии за изграждане на максимално функционално превозно средство.

Concept M е дело на дизайнерското студио в Automobile R&D Center на Honda R&D Co. в Япония.

Другата концепция, показана в Шанхай, е Crider. Тя е базирана на Concept С – проект за седан, създаден също основно за местния пазар, който бе представен миналата година в Пекин. С достатъчно сериозни размери, енергичен екстериор и динамично поведение, превъзхождащо това на други модели в същия клас, Crider е предназначен за потребителите от средната класа. Плановете са продажбите да стартират през юни тази година.

Honda ще продължи да предлага автомобили на добра стойност на клиентите ни в Китай. Honda, Guangqi Honda и Dongfeng Honda ще работят в тясно сътрудничество, за да развиват и произвеждат продуктите ни в Китай. Вярваме, че ролята ни е да създаваме заедно едно интересно бъдеще и полезни продукти за потребителите ни – коментира президентът на Honda Motor (China) Investment Co. Сейджи Кураиши.