Начало Автомобили Hyundaiи на Автомобилен салон Варна 2008

Hyundaiи на Автомобилен салон Варна 2008

76
0

На тазгодишния автомобилен салон Варна 2008 Hyundai, чрез своя дилър в града- „Технокар” ще представи няколко модела и атрактивни условия за своите клиенти.

Най-новото попълнение в гамата на марката е товарният вариант на популярния вече i30 (N-1 ). Hyundai e марката която за първи път на българския пазар предлага пълноценен 5 местен автомобил, като i 30, както в хечбек, така и в комби вариант- i 30CW, който ползва данъчен кредит без никакво преоборудване. Автомобилът е заводски хомологиран като товарен, което е и основното му предимство.

Това ще бъде и своеобразна премиера за изложеното във Варна, тъй като досега автомобилът, въпреки, че се продава в България не е бил представян на изложение Santa Fe и новият H-1 .

Другият нов модел, който отбеляза своята премиера на тазгодишния автомобилен салон в София е лекотоварния H-1. Той ще е изключително интересно предложение за бизнеса, заради огромните си възможности, които предлага като вариативност на вътрешното пространство, в товарна, пътническа или товаро-пътническа версия.

Специалните предложения от Hyundai не спират дотук.

Отскоро бестселърът Santa Fe се предлага с нов пакет “Exclusive” с невероятно ценово предимство то над 7 000 лева. За почитателите на по-малкия клас SUV 1 моделът Tucson ще предлага отново пакет “Exclusive” на цена от 30 800 лева без ДДС. Традиционно към новите пакети се предлагат 5 години гаранция и възможност за до 7 години лизинг.

На изложението ще могат да бъдат разгледани и част от останалите модели на марката. На щанда ще бъдат представени още моделите i 10, фейслифтът на Sonata с напълно нов интериор и обновен екстериор, както и атрактивното Coupe .

За посетителите на автосалон Варна ще бъде организирана специална промоция, която ще дава правото на всеки, купил автомобил по време на изложението да се възползва от подарък към него – безплатно автокаско. Тази възможност ще важи и за останалите модели на марката по време на изложението.