Начало Лайфстайл Инфинити представя ръчен часовник Limited Edition Bell & Ross

Инфинити представя ръчен часовник Limited Edition Bell & Ross

229
0

Infiniti представи ръчния часовник Limited Edition BR03-92 Instrument Phantom Infiniti, конструиран от швейцарската специализирана компания за производство на часовници Bell & Ross. Само 100 екземпляра са произведени и ще бъдат предлагани само в центровете на Infiniti в Европа.

Представянето на изискания часовник – елегантен аксесоар за познавачите клиенти на Infiniti и колекционери – отбелязва сътрудничеството между две марки, превърнали се в синоним на изключителна работа, майсторство, прецизност и съвременен лукс по целия свят.

Специалната серия BR03-92 Phantom Instrument е конструирана от Bell & Ross, за да ознаменува наскоро представения кросоувър с отлична динамика Infiniti FX Limited Edition, който също като часовниците наброява само 100 индивидуално номерирани екземпляра по целия свят. Преди да излезе часовникът обаче търсенето е толкова голямо, че сега остават само броени единици.

Паралелите от съчетанието между Infiniti и Bell & Ross ясно личат във външността на часовника. Черното графитно покритие, което обгръща 42-милиметровия корпус, е аналогично с това на външните детайли на Infiniti FX Limited Edition и оставя същото усещане за съвършенство. Секундарната стрелка над черното галванично покритие на циферблата има отличителен лилав кант – същият цвят, залегнал в сърцевината на марковата идентичност на Infiniti, който може да се види навсякъде – от приборите на арматурното табло на автомобила до обзавеждането в Infiniti центъра.

Акцентът е изцяло поставен върху усещането за притежаване на нещо лично и изключително: задната част на всеки от 100-те часовника е гравирана с емблемата на Infiniti, допълнена с индивидуален номер от серията BR03-92 Instrument Phantom Infiniti.

Джим Райт, вицепрезидент на Infiniti Европа, обяснява: „Ограничената серия часовници BR03-92 Instrument Phantom е идеалното признание за основните качества на Infiniti. Освен това тя предлага на притежателя на Infiniti нещо наистина изключително и лично, което успяваме да постигнем с този великолепен часовник“.

Часовникът BR03-92 Instrument Phantom Infiniti излиза в продажба на 1 юни 2010 г. при препоръчителна цена на дребно € 3300 и може да се купи от всички европейски центрове на Infiniti.