Начало Рали InnoMotion Racing с нов партньор за сезона

InnoMotion Racing с нов партньор за сезона

107
0

InnoMotion Racing ще може да разчита на нов важен партньор за предстоящия сезон в националния рали шампионат на България. Базираната във Горна Оряховица компания О. Е. Motorsport ще се грижи за перфектната кондиция на електронната система управляваща двигателя на състезателния Опел Астра GSi, с който Станислав Владимиров и Чавдар Събев ще вземат участие в кръговете от рали първенството. Първия старт на шампионите за млади пилоти за 2016 година е в рали България, което ще стартира на 19 май във Варна.

О. Е. Motorsport е една от малкото компании в България с решения за чип тунинг на заводско ниво. Фирмата е с една от най-големите бази данни с вътрешнозаводска информация за над 3500 автомобила и техните системи за управление на двигателя и трансмисията.

Специалистите от О. Е. Motorsport могат да програмират всички тези системи на заводско ниво, като това дава възможност да се направят по най-коректния начин специфичните промени в софтуера на двигателя и трансмисията и да се гарантират реални резултати на пътя. Компанията използва немския специализиран софтуер на EVC electronic GmbH, който се е доказал като един от най-добрите софтеури за чип тунинг на вътрешнозаводско ниво, който позволява да се променят 100% от параметрите на двигателя.

О. Е. Motorsport разполага с дино стенд за измерване на мощност MAHA, модел LPS 3000 PKW за един двигателен мост оборудван с 650KW ретардер за генериране на товар върху колелата. По всеки автомобил специалистите на фирмата работят индивидуално и това гарантира отстраняване на съществуващи проблеми и 100% превенция за безопасност на софтуера и автомобила.

Повече информация за услугите, които предлагат специалистите от O.E Motorsport може да откриете ТУК