Начало Lifestyle Изкуството и автомобилите намериха своята пресечна точка в галерия „Оборище 5“

Изкуството и автомобилите намериха своята пресечна точка в галерия „Оборище 5“

2530
0

Със специалната подкрепa на Land Rover Evoque, в галерията за модерно изкуство „Оборище 5“ е подредена изложбата на The Connor Brothers. По време на изложбата се представя и второто подобрено издания на феноменалният Evoque. Моделът се отличава със своя изискан и прецизен дизайн, изпипани до съвършенство елементи и изключително внимание към детайлите. Вечният британски стил среща модерните форми, за да представи своята концепция за съвремнния начин на живот.

Предпочитаният от много жени Evoque, намери своя посланик  в България в лицето на Деница Гергова, директор на галерията. Бизнес дамата получи ключовете на своя личен автомобил от г-н Волен Чинков, бранд мениджър на легендарната британска марка у нас.

The Connor Brothers стават известни в артистичните средите като мистериозни американски близнаци – Франклин и Брендън Конър. Те са отгледани заедно с други известни деца като актьорите Ривър и Хоакин Финикс при екстремни условия от таен християнски култ, известен като “Семейството”.

Братята Конър успяват да избягат в Бруклин, където започват да създават арт произведения, чрез които осмислят света, от който са били лишени преди. През oктомври 2014 става ясно, че образите на Франклин и Брендън, всъщност са били мит и че The Connor Brothers, всъщност са арт дилърите Джеймс Голдинг и Майк Снийл (James Golding и Mike Snelle), които са станали художници.