Изолиран ли е Хамилтън от останалите пилоти?

3565
0

Люис Хамилтън предизвиква поляризирани мнения от началото на кариерата си във Формула 1. На това е посветен и този въпрос относно петкратния световен шампион.

Поводът за този ми въпрос е поведението му по време на няколко от парадите на пилотите, когато това събитие се осъществява върху платформата на камиона на Ф1. Забелязвам, че преди да се качат на него Хамилтън не общува и не се включва в закачките, които си правят останалите пилоти (разбира се Дани Рик е във вихъра си в тези моменти), а когато се качи на камиона, отива най-отпред и остава сам. Дори често със слушалки, показвайки че няма никакво желание да го занимава който и да било. Имате ли представа на какво се дължи това поведение? Хамилтън ли се изолира сам или това се дължи на отношението на останалите към него?
Има ли някакво обществено недоволство на останалите пилоти към Люис? Сещам се за няколко подмятания и нападки от Грожан по време на брифингите на пилотите. За Фетел е ясно, макар привидно да оказват респект един към друг. Отношенията му с Ботас също са видимо обтегнати. Имате ли информация за взаимоотношенията му с останалите пилоти?

Въпрос на Николай Николов