Начало Автомобили Jaguar XE – автомобил, създаден за водача

Jaguar XE – автомобил, създаден за водача

121
0

Jaguar XE дава нова дефиниция на концепцията за спортен седан и в своя клас това е автомобилът, създаден за водача. Неговата олекотена конструкция, аеродинамична форма, луксозен интериор и изключително поведение на пътя са свидетелство за визията на основателя на компанията Сър Уилям Лайънс за съвършения автомобил.

Моделът със задвижване на всички колела (AWD) е единственият автомобил в своя клас, оборудван със самоносеща каросерия с високо съдържание на алуминий. Тази изключително здрава и същевременно лека конструкция заедно с предното окачване с двойни носачи и заден мост с интегрална връзка е в основата на отличителната, иновативна динамика на ХЕ.

Вече са налични и цените и спецификациите на Jaguar XE AWD за 2-литровия дизелов двигател със 180к.с. Базовата му версия се предлага на атрактивната цена от 54 400лв. без ДДС. Повече информация може да получите от търговец в най-близкия до вас филиал – в София, Бургас, Варна или Пловдив – или на сайта jaguar.bg.

XE е оборудван с някои от най-усъвършенстваните системи в помощ на водача. Системата All Surface Progress Control (ASCP) може да осигури сцепление за секунди по електронен път и е идеална за опасни повърхности като заснежени пътища.

XE е най-здравият и най-аеродинамичен седан Jaguar, създаван някога. Той е и първият автомобил, снабден с електрическо сервоусилване на волана, настроено да осигури изключително бърза реакция и усещане, но с по-нисък разход на енергия в сравнение с хидравличните системи. ХЕ се слави и с най-ниска цена на притежание и най-висока екологична съобразност от всички модели на Jaguar.