Начало Лайфстайл Johnnie Walker дава възможност за пилотиране на болид на Vodafone McLaren Mercedes

Johnnie Walker дава възможност за пилотиране на болид на Vodafone McLaren Mercedes

92
0

Най-продаваното уиски в света Johnnie Walker предлага уникалната възможност на регистриралите се на www.driveofalifetime.johnniewalker.bg от 15-ти април до 30-ти май да пилотират болида на Vodafone McLaren Mercedes от Формула 1 на легендарната британска писта Силвърстоун.

Участниците в състезанието ще бъдат селектирани на глобално ниво, като първо ще бъдат определени полуфиналистите, а сред тях със сигурност ще има един българин. Полуфиналът ще е от 10 до 12 юни в Будапеща, където самият Мика Хакинен ще ги въведе в света на Формула 1 и ще им покаже как да карат с увереност и с контрол.

Трима от полуфиналистите ще бъдат избрани, за да заминат на 3-дневно изживяване във Великобритания от 21 до 23 юни.

Там те ще посетят Технологичния Център на Vodafone McLaren Mercedes и ще се срещнат с пилоти на McLaren. След като преминат през специално обучение, шофьорските способности на финалистите ще бъдат оценени на различни тестови автомобили. Последният ден от 3-дневния престой ще е на пистата Силвърстоун, където ще стане ясен щастливецът, който ще седне зад волана на болида на Vodafone McLaren Mercedes.

Сред финалистите ние ще търсим човек, който наистина се отличава със способността си да държи колата под контрол и да изпълнява подадените му инструкции. Колкото по-добре запазват контрол над себе си и автомобила, толкова по-добре ще се справят с предизвикателството да управляват болид от Формула 1. Концепцията винаги да си под контрол е много важна и кореспондира с моя ангажимент към Johnnie Walker да популяризирам отговорната консумация, призовавайки хората никога да не сядат зад волана, когато са употребили алкохол”. – споделя двукратният световен шампион във Формула 1 с McLaren и посланик на Johnnie Walker Мика Хакинен, който с безценния си опит ще помага на участниците и в Будапеща и във Великобритания.

Пълните правила за участие в играта всеки желаещ може да намери на www.driveofalifetime.johnniewalker.bg. Повече информация за историята, наследството и блендовете на Johnnie Walker можете да намерите на www.johnniewalker.com.