Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Джони Уокър остава спонсор на Макларън

Джони Уокър остава спонсор на Макларън

24
0

Екипът на Макларън удължи договора с дългогодишния си спонсор Джони Уокър. В края на миналата година се появиха слухове, че марката, която е бранд на Диаджео, ще напусне екипа от Уокинг и ще се присъедини към Форс Индия от 2016 г. И затова на неговото Макларън си осигури спонсорството на производителя на шампанско – Шандон.

Сега обаче беше потвърдено, че Джони Уокър, който подкрепя Макларън от 2005 г., ще остане за поне още няколко сезона. Наскоро тимът на Рон Денис удължи партньорството си и с банка Сантандер. Всичко това са положителни новини за тима на фона на изключително слабия миналогодишен сезон и липсата на основен спонсор.

„Подновяването на споразумението с Джони Уокър на Макларън-Хонда подчертава нашата вяра и ангажираност към силата и трайността на дългогодишните комерсиални партньорства, заяви по повод сделката Рон Денис. – Партньорство, което съществува повече от едно десетилетие, осигурява на двете страни по-високи нива на здравина и задълбоченост, които са големи позитиви в днешното бързо развиващо се консуматорско общество.”