Начало Moto News Капитан Америка дойде с Harley-Davidson Street 750 в София

Капитан Америка дойде с Harley-Davidson Street 750 в София

232
0

Капитан Америка се появи с новия с Harley-Davidson Street 750 днес за първи път пред българските медии. Така днес бе представен новият мотоциклет от Милуоки в официалното представителството на компанията в България – Harley-Davidson Sofia.

Street 750е най-новата машина от гамата на Harley-Davidson и една от премиерите, които марката ще представи на изложението Intermot в Кьолн началото на октомври. Мотоциклетът Harley-Davidson Street 750 e първата изцяло нова платформа на Harley-Davidson от 14 години насам. Той е създаден за градска среда и разполага с чисто нов двигател Revolution X с водно охлаждане, много пъргавина, звук и вид, от които всеки разбира, че това е истински Harley-Davidson. Всъщност, това и първият опит и то успешен на Harley-Davidson за градски и същевременно бюджетен мотоциклет. Моторът не изневерява и на стила Dark Custom, който Harley наложи преди няколко години и който спечели на марката много фенове сред младите байкъри. Мотоциклетът е предназначен за градска среда и се отличава с висока моменталната си мощност, пъргавина и маневреност, а минималистичния му вид е типичен за моделите Dark Custom.

Феновете на марката вече имаха възможността да видят този мотор в действие в последния епизод на касовата холивудска продукция Капитан Америка: Зимният войн, където Капитан Америка защитава свободата яхнал новия мотоциклет Harley-Davidson Street 750. Всъщност с този филм на практика бе и показан за първи път мотоциклета. Още с първото представяне на Капитан Америка през 1941 г., той винаги се е асоциирал с мотоциклетите Harley-Davidson, които кара. Капитан Америка наистина въплъщава емблематичните, героични, и американски аспекти на марката Harley-Davidson. В ролята на българския защитник на свободата пред медиите влезе актьорът Атанас Михайлов, който демонстрира на живо възможностите на новия Street.

Българските фенове на марката и байкърите имат вече възможност лично да се докоснат до новия  Street 750 в София и да се насладят на автентичния звук от двигателя на този Harley. Мотоциклетът вече е наличе в официалното представителство на компанията в България.