Начало Автомобили Кирил Николов – Дизела стана посланик на Рено Каdjar

Кирил Николов – Дизела стана посланик на Рено Каdjar

69
0

Renault България и Кирил Николов – Дизела обявиха началото на партньорство помежду си. Дизела ще е посланик на най-новия модел на французите Kadjar. Сътрудничеството има за цел да популяризира авантюристичния дух на Kadjar и да подкрепи спортните изяви на Дизела. Името KADJAR се състои от сричките KAD- и –JAR. KAD черпи вдъхновениe „quad” или от света на ATV-тата, a JAR от френските думи за маневреност (agile) и изникване внезапно от някъде (jaillir).
Бягство от тълпата и откриване на нови предизвикателства – това пък е ежедневието на Кирил Николов – Дизела. Той се стреми непрестанно да достига границите на възможностите си. Той е авантюрист. Точно затова, Renault избра Дизела като идеалния посланик на Kadjar. Специално за лансирането на Kadjar в България, Renault засне видео клипове с участието на двете звезди. Вижте тийзър видеото:

Renault ще подкрепи всички състезания на Кирил през предстоящата година като му предостави Kadjar, за да се подготвя лесно и безпроблемно, достигайки до маршрутите, на които тренира или се състезава. Едно от най-големите предизвикателства за Дизела тази година е, че отново ще се опита да постави върхово постижение, като премине по цялото било на Стара планина, от връх Ком до нос Емине, само за 5 дни.
Във връзка с лансирането на партньорството между двамата авантюристи, Renault организира игра под наслов „Открий приключението с DISL & Renault Kadjar”. Всеки, който тества Kadjar в дилърствата на Renault в България в периода 13 юли – 29 октомври 2015 г., може да попълни талон за участие в томбола. Голямата награда е възможността Кирил Николов – Дизела да бъде персонален треньор на победителя за един месец.
Кирил Николов – Дизела е най-добрият български състезател по ориентиране за всички времена и в момента е най-добрият планински лекоатлет у нас. Прякорът му няма нищо общо с горивата и колите, а идва от прочутата немска спортистка Уши Дизел. Той многократен шампион по ориентиране, планинско и cross country бягане. Победител е в трите най-големи щафети в света – Юкола (Финландия) – сред 25 000 състезатели, 10МИЛА (Швеция) – сред 10 000 състезатели и 25Манна (Швеция) – сред 10 000 състезатели. Покорил е 5-те най-високи върха в България за по-малко от 24 часа. Печели сребро на състезанието по изкачване на Айфеловата кула, което го класира в топ 3 сред най-добрите атлети, участвали в състезанието.
Renault Kadjar е първият кросоувър на Renault в С-сегмента. Който е едновременно спортен и луксозен, благодарение на качеството на използваните материали и вниманието към детайлите в интериора. SUV, комби и седан, обединени в едно, KADJAR разполага с всички качества, изисквани за един истински кросоувър:
—Добро пътно поведение на всякакви настилки, благодарение на подобрено сцепление и щедър 200-милиметров просвет;
— Интуитивна модуларност и просторен багажник, чиито обем от 472 дм3 VDA (527 литра) се нарежда сред най-големите в сегмента;
— Комфортно и безгрижно шофиране, благодарение на многобройни системи за подпомагане на шофирането.
KADJAR е оборудван с новия R-Link 2 таблет, предлагащ интуитивна и персонализирана свързаност. Предлага две версии с 2 или 4 задвижващи колела, като някои версии ще бъдат оборудвани и със системата Extended Grip. KADJAR вече се доказва като ефикасен кросоувър със своя 110 к.с. дизелов двигател, който отделя само 99 г/км емисии СО2. Оборудван с механична скоростна кутия или с автоматична ЕDC трансмисия с двоен съединител, този двигател поставя KADJAR на топ ниво в сегмента по отношение на СО2 емисии. Базиран на техническа платформа, вече доказала се в други автомобили на Алианса Renault-Nissan, в гените на KADJAR е заложена здравина и издръжливост.