Начало Lifestyle Къде почиваха пилотите

Къде почиваха пилотите

4021
0
пилотите на почивка
снимка @pierregasly

Календарът във Формула 1 е толкова натоварен, че пилотите трябва да използват всяка възможност за почивка. Доста от тях предпочитат малко ваканция на плаж, някои дори се похвалиха в социалните мрежи.

Макс Верстапен отиде на Карибите заедно с приятелката си Кели Пике. Двамата бяха на остров Сен Мартен.

„Повечето от ваканцията я изкарвам у дома. Пътувам малко. Като цяло целта е да си почина, защото знам, че втората половина от сезона ще е тежка. Важно е да намалиш темпото, да не се налага постоянно да мисли кога тренираш или какво ядеш.“

Междувременно се появиха доста шеги по адрес на Верстапен във връзка с Grill the Grid, в чието издание настоящите пилоти от Формула 1 трябваше да посочат световните шампиони във Формула 1 в обратен от 2020 г. назад. Верстапен се справи доста добре, но според доста фенове най-важно е било, че посочи правилно и трите сезона, през които шампион става Нелсън Пике. Кели е дъщеря на трикратния носител на короната в Гран при и това стана повод за шегите.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Най-изумително в това представяне на Grill the Grid обаче бе представянето на Себастиан Фетел, който назова правилно абсолютно всички шампиони, чак до 1950 г.

Ландо Норис се разходи из Хърватска, където попадна на Том Коронел. Негова снимка с млада дама пък предизвика особено вълнение.

Ваканцията на Валтери Ботас започна в родината му и след това продължи в Колорадо (САЩ). Там той тренира с приятелката си Тифани Кромуел за колоездачно състезание в Стиймбоут Спрингс.

Пиер Гасли отиде на Ибиса и бе в компанията на цял куп други пилоти, сред които Щофел Вандоорн, Норман Гато и Шон Гелаел.

Джордж Ръсел и Николас Латифи се засякоха на гръцкия остров Миконос, където почива и Шарл Льоклер. Пилотът на Ферари се събра с братята и майка си Паскал.

Пилотите не пестиха снимки от почивките си

Море предпочетоха още Люис Хамилтън и Карлос Сайнц. Кими Райконен отбеляза годишнина от сватбата заедно с цялото си семейство. Естебан Окон предпочете известно време спокойствието на басейна.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carlos Sainz (@carlossainz55)