Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Какво помага на Ферари

Какво помага на Ферари

62
0

Битката за титлата във Формула 1 навлиза в решителна фаза, а Ферари, които започнаха толкова трудно сезон 2012 г., са основен претендент за нея. От новия брой на списание ClubS1 (153) ще разберете любопитни подробности за това какво помага на Скудерията в борбата срещу Макларън, Ред Бул и останалите.

Срещаме ви ексклузивно и с двама пилоти от F1, които не са в центъра на вниманието, но всеки от тях има своята битка в света на Гран при и е интересен като личност, цел и начин на мислене. Даниел Рикиардо и Тимо Глок са в различни етапи от живота си, а разказаното от тях ни дава още един поглед зад неизменните лидери на колоната.

В броя ще намерите историята на легендарния филм на Джон Франкенхаймър „Гран при”, в който участваха звезди като Джеймс Гарнър, Ив Монтан, Тоширо Мифуне и т.н. В лентата се появяват и съвсем реални пилоти – сред тях Греъм Хил, Джеки Стюарт, Джим Кларк, Фил Хил, Джак Брабам, Хуан Мануел Фанджо и т.н.

Ще откриете и интересни подробности за новия филм на Рон Хауард „Rush”. Той разказва историята за дуела на Ники Лауда и Джеймс Хънт през 1976 г. Снимките му вече приключиха, а по кината ще се появи през 2013 г. И ако името на режисьора, прочул се с „Красив ум”, „Аполо 13”, „Уилоу” и още цял куп филми не стига, то в ролята на магнетичния Хънт ще е Крис Хемсуърт („Тор”, „Отмъстителите”), а Лауда се играе от Даниел Брюл („Гадни копилета”).

Българският пилот Георги Тачков пък прави тестове с Формула ADAC Мастърс и едно специално интервю разказва за пътя на този млад човек досега, както и за надеждите му за бъдещето.

Ето някои от страниците в броя: