Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Каладо вярва, че талантът все още може да осигури място на един...

Каладо вярва, че талантът все още може да осигури място на един млад пилот в F1

35
0
Джеймс Каладо

Талантът все още може да осигури на един млад пилот място във Формула 1, смята Джеймс Каладо, който прави тестове за Форс Индия по време на тазседмичните изпитания на пистата Силвърстоун.

24-годишният британец понастоящем е пети във временното генерално класиране на GP2, но едно добро представяне на пробите може да му донесе участие в петъчни тренировки за екипа от Формула 1.

Досега Каладо бе правил само изпитания на права и това бе първи реален тест в болид от F1 за него. И въпреки подмятанията, че повечето млади пилоти на тези проби са всъщност богаташчета с връзки, Джеймс е убеден, че талантът все още служи за отсяване на състезателите.

Във Формула 1 са най-добрите коли, които можеш да караш, както и най-добрите пилоти в света, така че е естествено до там да се стига трудно. През годините нещата се усложниха, тъй като парите са сериозен фактор, но аз вярвам, че да покажеш талант може да ти осигури напредък. Аз трябва да свърша възможно най-добра работа в GP2, а имам и възможности като настоящата. Не мисля особено много за бъдещето, тъй като от мен зависи единствено да съм максимално силен в моята си работа – обясни Каладо.

Той допълни, че шансът Форс Индия да го пуснат в някои от петъчните свободни тренировки не заема централно място в съзнанието му в момента:

– Като пилот не се чудиш за такива неща. Просто се старая да подавам на тима колкото се може повече обратна информация.