Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Катерам представи промените от СТ03 за Испания на кратко видео

Катерам представи промените от СТ03 за Испания на кратко видео

55
0
Катерам,Маникур

Катерам публикува на собствения си канал в YouTube видео със заглавие Access All Areas, показващо двамата пилоти на екипа Шарл Пик и Гийдо ван дер Гарде по време на работа. Мястото на заснемането на видеото е пистата Маникур в централна Франция. Освен това в споменатия филм могат за първи път да се видят новите елементи, които ще направят своя дебют в Испания. Най-интересната визуална новост е използването на бленда, за да бъде прикрито стъпалото на носа.

„Целият ни екип е горд да представи нашия филм за 2013 г.“, заяви тим шефът Сирил Абитебул. Той подчертава, че в първите четири състезания от този сезон, отборът е използвал по-скоро хибридна кола. „Сега можем за първи път да покажем нашата кола за 2013 г. в пълния и блясък. Освен подобренията от естетическа гледна точка, разбира се много важни ще са и времената ни на обиколка. Базовият ни пакет за този сезон сега е напълно завършен и се надяваме, да покажем с резултатите си в Испания напредък и по отношение на скоростта.“

Абитебул обяснява, че в момента преместването на базата в Лийфилд е напълно завършено и се надява от тук до края на сезона да екипа да получава нови части и елементи за всяко състезание.