Начало Автомобили КИА с четири премиери на изложението в Париж

КИА с четири премиери на изложението в Париж

84
0
Каренс,киа,КИА Каренс

Изцяло новите КИА Каренс и второ поколение про_сийд са световните премиери на КИА на световното автомобилно изложение в Париж. В допълнение моделите КИА Оптима Хибрид седан и Соренто фейслифт ще дебютират пред европейска аудитория.

Изцяло новият Каренс връща КИА към един от най-конкурентните автомобилни сегменти в Европа. Моделът е проектиран и конструиран според нуждите и очакванията на модерните европейски семейства. Има плавна аеродинамична форма, модерен дизайн, обширно вътрешно пространство, избор между 5 и 7 места, високо ниво на сигурност и безопасност, удобство и комфорт. Новият модел ще се предлага с 4 двигателя, мощност от 115 до 177 к.с. и ниво на вредни емисии СО2 от 118 г/км.

Произведен в Европа с план за дистрибуция от пролетта на 2013г., новият и усъвършенстван про_сийд притежава всички обновени характеристики на сийд хечбек и комби но с още по-спортно излъчване и динамична визия. Той ще предложи на своите почитатели същата гама двигатели и трансмисии като останалите членове на семейство сийд. Дължината (4310 мм), широчина (1780 мм) и междуосие (2650 мм) са идентични с тези на сийд хечбек, но линията на покрива е скосена с 40 мм и Б-колоната е преместена с 220 мм. Страничните панели зад Б-колоната, страничните прозорци, С-колоната, задната врата, стоповете и задната броня са изцяло нови.

Ексклузивно разработена за европейския пазар, новата Оптима Хибрид е първият за Д-сегмента в Европа бензинов хибрид с истински иновативна, разработена от КИА паралелна хибридна система с 2-литров бензинов двигател и 30 kW електрически мотор с изключителни параметри – максимална мощност – 190 к.с., ускорение до 100 км/ч за 9.4 сек, максимална скорост от 192 км/ч и водеща в класа икономичност на гориво – 5.4 л/ 100 км, както и ниско ниво на вредни емисии – 125 г/км.

Обновеното КИА Соренто SUV е с рестилизирана визия, нов 192 к.с., 2,4-литров GDI двигател и избор от дизелови мотори за по-добра горивна ефективност и ниско ниво на вредни емисии. Соренто фейслифт е с усъвършенствано управление и комфорт, високо технологично оборудване и подсилени мерки за сигурност и безопасност.