Начало Лайфстайл Коне и конски сили на един манеж

Коне и конски сили на един манеж

133
0

Бултрако – официалният вносител на HONDA за България – съвместно с Българската Федерация по конен спорт (БФКС) и Националната асоциация по коневъдство в България (НАК) ще проведат първия по рода си турнир по конен спорт ТРАКЕНЕР BG.

Състезанието, което ще протече в две дисциплини – обездка и прескачане на препятствия – се провежда само с една порода коне – Тракенер. Освен чисто спортен характер събитието има и научно приложен. Чрез този еднопородист или т.н. „едномарков” шампионат, конете се оценяват по качества и след постигнатите резултати в турнира се калкулира актуална продажна цена. Избира се шампион на породата в България за 2013 г.

По време на турнира за всички гости и журналисти са подсигурени различни модели на HONDA за тест драйв, за децата – кът за езда с пони, забавна програма за една по-различна неделя и насладата от красотата на конния спорт, специализирани магазини за конна амуниция, щанд за техника и градински аксесоари от фирма KIROV, барбекю и напитки, пресшатра за журналисти и др.

Събитието ще се проведе от 9:30 до 16:00 ч. на 29 септември, неделя 2013 г. на конно-спортна база „Ген. Крум Лекарски” в Божурище.