Начало Лайфстайл Контузия може да отложи полета на Брансън с AirAsia

Контузия може да отложи полета на Брансън с AirAsia

34
0
Ричард Брансън,Тони Фернандес

Британският милиардер Ричард Брансън се контузи при инцидент на ски и това може да отложи полета му с AirAsia, на който ексцентрикът ще обслужва пътниците като стюардеса.

Брансън – също собственик на авиокомпания – сключи бас с Тони Фернандес за това чий отбор ще се класира по-напред при конструкторите в шампионата за 2010 г., когато и двата екипа бяха напълно нови. Лотус станаха 10-ти и изпревариха Върджин, тоест Ричард загуби облога. Условието бе падналият да облече униформа на стюардеса и да работи на един полет на противниковата авиокомпания.

По време на уикенда на последната надпревара от миналия сезон в Абу Даби Фернандес и Брансън сътвориха истинско шоу по повод баса си. На двамата им бяха взети мерки от истински стюардеси, а след финала на надпреварата Тони лично връчи униформата и бадж с името на противника си. После бе обявено ясно, че Ричард ще е на полет Куала Лумпур-Лондон на 21 февруари.

При наличието на контузия обаче събитието, за което Тони Фернандес заяви, че ще продава билети с благотворителна цел. Малайзиецът съобщи в Туитър акаунта си още, че ще се обади на англичанина, за да разбере как е.