Начало Лайфстайл Крум Дончев ще участва в промоция на Globul преди рали Сливен

Крум Дончев ще участва в промоция на Globul преди рали Сливен

73
0
Крум Дончев

Ден преди старта на рали Сливен 2011, GLOBUL ще организира специална промоция с участието на четирикратния рали шампион на България и пилот на GLOBUL Rally Team Крум Дончев. Събитието ще се състои на 1 септември (четвъртък) от 19:00 до 21:00 часа пред магазин на оператора на бул. „Цар Освободител“ 30 в град Сливен, където ще бъде разположен и състезателният автомобил на GLOBUL Rally Team – Peugeot 207 S2000.

В рамките на промоцията, почитателите на отбора ще имат възможност да се срещнат лично и да вземат автографи от пилота Крум Дончев и навигатора Петър Йорданов, както и да видят отблизо състезателния автомобил на екипа. Феновете ще получат също така шапки и постери на отбора.

По време на промоцията всички присъстващи ще имат възможност да участват и в томбола за спечелването на три hands-free устройства Nokia Bluetooth BH-108.

Екипът на GLOBUL Rally Team ще вземе участие в тазгодишното издание на рали Сливен, което ще бъде официално открито на 2 септември с церемониален старт на Стадион „Хаджи Димитър“ в Сливен. Състезанието е пети кръг от българския рали шампионат за този сезон и ще се проведе в три последователни дни (от 2 до 4 септември), като за това време ще бъдат изминати общо 16 скоростни отсечки.

Партньорството между GLOBUL, Крум Дончев и неговия екип датира от 2008 г., като най-успешният български рали състезател през последните години е участвал в рекламни кампании на оператора и е официален посланик на съвместната инициатива на GLOBUL и GERMANOS за безопасна употреба на мобилен телефон зад волана: „Шофирай безопасно! Говори с HANDS-FREE!“.