Начало Лайфстайл Кучето на Хамилтън се сдоби с пропуск за падока

Кучето на Хамилтън се сдоби с пропуск за падока

62
0
Люис Хамилтън,Роскоу

Формула 1 не се слави като общодостъпен спорт и в това е част от очарованието на Гран при, но понякога и там се случват странни неща.

Наскоро Люис Хамилтън спомена, че ще поиска от управляващия търговските права на F1 Бърни Екълстоун специален пропуск за кучето си Роскоу и репликата мина като шега. Сега обаче се оказа, че майтапът всъщност си е чиста истина – най-новият любимец на световния шампион за 2008 г. е горд притежател на пас за падока!

Хамилтън очевидно обожава кучето и то вече пътува с него. Английският булдог си има паспорт, така че границите не са проблем за него. Появата му в падока на пистата Каталуния по време на предсезонните тестове пък предизвика сериозно вълнение и телевизионен екип тревожно се интересуваше дали пилотът ще разхожда отново Роскоу, след като изпусна идването им на трасето.

Бърни беше достатъчно мил да му позволи да има един (пропуск). Само трябва да го снимам с паса… – обясни Хамилтън.

Пилотът описа Роскоу като новия си най-добър приятел. Той обясни, че винаги е искал да има куче, тъй като е израснал с такива домашни любимци – лабрадори в детството му, но досега не е имал възможност да се сдобие със свой собствен.