Начало Избрани Ландо Норис e завършил преместването си в Монако

Ландо Норис e завършил преместването си в Монако

1594
0
Ландо Норис
Ландо Норис; снимка: Майкъл Потс

Ландо Норис е завършил преместването си в Монако. Пилотът на Макларън закупи апартамент в Княжеството преди няколко месеца. В края на ноември миналата година британецът обяви намерението си да напусне Великобритания, за да живее в Монако.  До момента 22-годишният състезател се бе установил близо до базата на Макларън в град Уокинг.

Младият британския състезател е приключил изтощителния процес на смяна на жилищата. Сега той рискува да се натъкне на свои колеги от F1 като Люис Хамилтън, Даниел Рикиардо, Макс Верстапен, Валтери Ботас, Шарл Льоклер, Ланс Строл, Серхио Перес и Николас Латифи. Така когато не пътува към определен състезателен уикенд, Норис ще прекарва своето време в Монте Карло.

„Тъкмо се преместих в имението си“, пошегува се той пред различни медии. Преди няколко дни той подписа нов договор с Макларън, който ще го задържи в отбора до 2025. Също така според новия договор ще получава годишна заплата от 14 милиона долара.

„[Mоят] малък апартамент в Монако… прекрасен е, имам хубава гледка.“

„Все още не съм бил там много време. Прекарах няколко дни в симулатора на Макларън във Великобритания и разни други неща.“

„Но да, всичко вече е преместено в новото ми жилище. Имам още няколко кутии за разопаковане и така нататък.“

Въпреки повишението на заплатата, Норис заяви, че парите не са най-важното нещо за него като пилот от F1.

„Знам, че всички казват това. Честно казано, парите не са най-важното нещо за мен. Винаги съм казвал, че удоволствието и щастието ми са преди всичко друго.“, подчерта той.

„Това е решаващият фактор за всичко това. Преди време казах, че не бих се преместил в Монако, но нещата се променят и с това щастието и удоволствието ми са над всичко друго“, завърши Ландо Норис.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Lando Norris (@landonorris)