Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 LAP.bg организира фотоизложба на Моста на влюбените

LAP.bg организира фотоизложба на Моста на влюбените

446
0
LAP.bg на 10 години

По случай десетата си годишнина LAP.bg ще представи някои от най-добрите си кадри. Чрез над 200 фотографии специализираната агенция ще даде възможност на хората да се докоснат отблизо до своите спортни любимци, да усетят емоциите им в някои от най-важните мигове в кариерите им и да вникнат отвъд победите и загубите.

Изложбата ще бъде на Моста на влюбените до НДК от 20 септември до 4 октомври.

Откриването ще е в 19.00 часа на 20 септември, като на събитието ще присъстват част от героите, вдъхновили тези кадри.

Антоанета Костадинова

Спомняте ли си сълзата на Антоанета Костадинова по време на награждаването ѝ на олимпийските игри в Токио 2020? Кадър, събрал палитра от емоции и история в себе си. Това е същината на спортната фотография, защото в един миг запечатва завинаги вълнения, история, моменти на свръхчовешки усилия…

На 17 септември 2012 се роди LAP.bg. Събрах няколко човека на една тераса в София и им споделих мечтата си. Всички бяхме наясно, че ще падне бачкане и така стана. Повечето от тях, още са плътно до мен… за което благодаря, каза основателят на агенцията Любомир Асенов.

Григор Димитров

 

 

За първите си десет години в агенцията фотографите ѝ са отразили над 12 000 събития, включително олимпийски игри и много важни състезания и мачове по футбол, волейбол, художествена гимнастика, бокс, тенис, Формула 1 и др

 

„Бяхме къде ли не. Възхищавахме се на велики мигове и спортисти. Видяхме сълзи от радост, щастие и разочарование. Довериха ни се огромни организации, световни компании, частни структури, медии и професионални спортисти. Станахме основен поток за спортна фотография към медиите в България“, добавя Асенов.