Начало Moto News Ливио Супо: Още е рано за договори

Ливио Супо: Още е рано за договори

66
0

Въпреки успехите и двете поредни победи на Марк Маркес, преговори за продължаване на договора между него и Honda е още рано да се водят. Това заяви шефа на отбора на Repsol Honda MotoGP Ливио Супо.

Когато Маркес премина от Moto2 във висшия клас през 2013 г., той подписа договор с Repsol Honda за две години. Като се вижда, след зашеметяващия му първи сезон и триумфалното начало на този, Honda със сигурност биха продължили договора му. Такива слухове плъзнаха из падока на MotoGP. Твърди се, че Маркс от края на този сезон вече има нов двугодишен договор с Repsol Honda.  

Съвсем на друго мнение обаче е Ливио Супо, който отрече това. Той казва: Марк харесва Honda, а ние харесваме Марк. Но още е твърде рано да говорим за нов договор. Мисля, че това ще стане рано или късно, но в този момент няма никакво развитие. Дори няма  преговори. Нашата цел е да запазим Марк на седлото на мотоциклета, а неговият приоритет е да остане с Honda. Това е ситуацията в този момент. Минали са само две състезания от този сезон и наистина е рано да говорим за каквито и да било преговори. Разбира се, Марк е млад, талантлив, кара за Repsol Honda и ние ще се опитаме да го запазим в нашия отбор. Но никакви преговори, дори предварителни не с започнали.