Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Льоклер не смята, че новостите във Ферари ще доведат до значително подобряване...

Льоклер не смята, че новостите във Ферари ще доведат до значително подобряване на скоростта

1108
0
Шарл Льоклер
Шарл Льоклер, снимка: Ферари

Шарл Льоклер не смята, че новостите по колата на Ферари за Гран при на Франция ще доведат до значително подобрение на скоростта. За надпреварата на Пол Рикар SF90 има ново предно крило с допълнителни извивки и изрязани елементи.

Това обаче не променя концепцията на колата генерално, която е с по-ниско челно съпротивление и по-висока скорост на правите. Това обаче води до по-ниско темпо в завоите, особено в бавните такива.

„Имаме някои нови елементи по болида за този уикенд. Надява се, че те ще проработят добре на това трасе, каза Льоклер. – Но не очакваме значително подобрение на скоростта на това трасе.

Ще видим какви ще са резултатите ни. Надявам се, че все пак ще сме малко по-бързи. Смятам, че ще има промени в поведението на колата в различните части от завоите“, завърши Льоклер.

Последният сериозен ъпгрейд по колата на Ферари бе за Гран при на Испания. За Монако и Канада тя бе почти непроменена, което призна и шефът на тима Матиа Биното.

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter