Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Лопес прекратява договора си с USF1

Лопес прекратява договора си с USF1

43
0

Хосе Мария Лопес се надява да стане резервен пилот в отбора на Кампос през 2010 година.

Виктор Росо, който е част от мениджърския екип зад аржентинския пилот, е коментирал пред „Кадена 3 Кордоба“, че в момента работят върху прекратяването на отношенията с тима на USF1.

Що се отнася до тима на Кампос, който скоро ще бъде преименуван на Испания Рейсинг, за него се очаква да карат тази година Бруно Сена и Карун Чандок.

Има голяма възможност той да стане резервният пилот на Кампос“ – казва Росо. „Възможността да обърнем нещата в последния момент ни успокоява, защото последните си 15 дни не ги желая дори на най-лошия си враг.“

Бащата на Лопес дори е потвърдил пред „Ултима Вуелта“, че Фелипе МакГъф, мениджър на пилота, е успял да прекрати договора с USF1.

Беше малко трудна ситуация, но ето че вече сме свободни“ – казва Лопес старши. „Трябваше да намерим решение, при което Хосе Мария да не е вече обвързан с USF1.“

Междувременно се говори, че мениджърският екип на Лопес има добри отношения с новия собственик на Кампос Хосе Рамон Карабанте, което може да се превърне в катализатор на по-нататъшните им отношения.