Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Макларън MP4-29 премина краштестовете на ФИА

Макларън MP4-29 премина краштестовете на ФИА

33
0
Дженсън Бътън,Макларън

Макларън MP4-29 премина краштестовете на ФИА, потвърдиха от отбора. От Уокинг използваха официалния си Туитър акаунт, за да съобщят информацията.

Преди дни се заговори, че екипът има проблеми с автомобила си за новия сезон във Формула 1, който не е преминал някои от изпитанията на международната федерация. Появи се дори слух, че може да не участва в първия предсезонен тест, започващ на 28 януари на пистата Херес. От отбора тогава нито потвърдиха, нито отхвърлиха напълно информацията.

По това време на годината е нормално всички отбори да натискат максимално, за да извлекат максимално представяне и краштестовете не са изключение. Макларън ще премине всички изпитания преди болидът да излезе на писта – заяви тогава говорител на тима.

Макларън са първият отбор, който ще покаже новия си автомобил за 2014 г. – в петък, на 24 януари. Презентацията ще се състои онлайн. Това ще е последният болид на Макларън с двигател на Мерцедес – Хонда се връщат във Формула 1 през 2015-та и ще доставят агрегати на отбора от Уокинг.