Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Маля се надява на още точки от пилотите му в Англия

Маля се надява на още точки от пилотите му в Англия

27
0

Собственикът на Форc Индия – Виджай Маля, изрази надежда отново да види и двамата си пилоти в зоната на точките този уикенд, тъй като според него тазгодишната кола на отбора е най-добрата, с която някога той е отивал на Силвърстоун.

„Това е много важен уикенд и очевидно точно Силвърстоун е пистата, на която искаме да се представим наистина добре. Това за нас в момента е домашната ни надпревара, имаме много хора от фабриката тук и целият отбор се радва много на този уикенд.

Очакваме малки подобрения по колата – малко над това, което имахме във Валенсия и затова се надявам, че ще можем да закараме и двете си коли до зоната на точките.  Определено тази кола е по-добра от всичко, с което сме идвали на Силвърстоун от много години насам.

Още преди време казах, че целта за 2010-та е редовно да се печелят точки и мисля, че засега се справяме. Спа и Монца са писти, които подхождат по-добре на колата ни и ако можем да вземем подиум, това ще бъде черешката на тортата, но ако не – поне ще демонстрираме, че печелим точки. Вече имаме 43, а този отбор не се е представял толкова добре от много отдавна“, заяви милиардерът, чийто тим се явява наследник на екипа на Джордан.