Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Maса не си спомня инцидента, но си връща апетита

Maса не си спомня инцидента, но си връща апетита

60
0

Фелипе Маса не си спомня инцидента от Унгария, но не е забравил за апетита си. Това бе разкрито от бащата на бразилския пилот, Луис Антонио.

Състоянието на състезателя на Ферари постепенно се подобрява, а баща му гордо каза пред бразилско издание, че Фелипе е поискал да яде нормална храна. И въпреки че Маса изглежда да се възстановява доста бързо, то лекарите все още не са готови да му дадат твърди храни.

Първите думи на Фелипе към лекарите и членовете на семейството му са били: „Защо съм в болница? Какво се е случило с мен?“ Това означава, че бразилецът не си спомня за момента, в който пружината го е ударила по каската и я е пробила.

Като се изключи загубата на памет при инцидента, засега няма признаци за някакви мозъчни увреждания. Нещо повече – той вече отговаря на въпроси на португалски, английски и италиански.

Опасенията за лявото му око също изглежда да са неоснователни, след като Маса е отворил нараненото око във вторник и е можел да вижда.Очаква се пилотът да бъде изпратен от унгарската в парижка болница следващия четвъртък.