Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Маса: Още няма нищо официално

Маса: Още няма нищо официално

29
0

Фелипе Маса заяви, че за момента още няма нищо официално относно информациите, че ще остане в Уилямс и през 2017 г., което ще позволи на Валтери Ботас да премине в Мерцедес. Според последните спекулации бразилецът вече се е съгласил да кара за тима на Франк Уилямс и догодина, въпреки че обяви оттеглянето си от спорта.

Бразилецът, който в момента кара ваканцията си със семейството, бе потърсен за коментар по темата от бразилската телевизия Globo по телефона. „Нямам какво да кажа, заяви Фелипе. – Много съм спокоен тук и не искам да участвам в спекулациите. Всичко, което беше казано досега, е неофициално.”

Пилотът на Ред Бул Даниел Рикиардо заяви, че не се интересува от освободеното от Розберг място в тима на Мерцедес и че през следващите две години ще остане в Ред Бул. Името на австралиеца бе сред спряганите за заместници на Нико.

„Имам още 2 години в Ред Бул и ще бъда там, каза Даниел. – Много хора се изкушават от мястото в Мерцедес и не можеш да ги виниш. Надявам се който получи мястото, да го оцени, защото то е изключително добра възможност. Но мен ще ме видите в Ред Бул на Албърт парк догодина.”