Начало Moto News Меландри амбициран за реванш на Каталуня

Меландри амбициран за реванш на Каталуня

56
0

Марко Меландри е крайно амбициран да се реваншира за пропуските от последните две състезания.

Пилотът на Сан Карло Грезини Хонда не успя да финишира в състезанието на Силвърстоун заради катастрофа, а на следващия кръг в Холандия изобщо не успя да участва в състезанието, след като падна лошо след хайсайд по време на втората свободна тренировка.

Вследствие на падането лявото рамо на пилота бе извадено и затова той нямаше как да кара на Ассен.

Сега обаче италианецът е крайно амбициран да запише добро класиране на Каталуня, с което да остави лошия късмет зад гърба си.

„Отивам в Барселона с ясната амбиция да оставя разочарованията от Силвърстоун и Ассен зад гърба си. Очевидно ще трябва да изчакам и да видя как ще се чувствам на мотоциклета след такава сериозна катастрофа, като тази в Холандия, но амбицията ми да се състезавам отново е огромна.

Рамото ми бе подложено на сериозно лечение оттогава и въпреки че аз няма да съм в перфектна физическа форма, съм амбициран да се върна на пистата“, заяви Меландри.

Докторите разрешиха на пилота да се състезава този уикенд, но уточниха, че след това отново ще трябва да му бъдат направени изследвания, които да покажат какво е състоянието на рамото и ключицата му.