Начало Автомобили Мото-Пфое със специална оферта за Jaguar I-PACE

Мото-Пфое със специална оферта за Jaguar I-PACE

191
0

През ноември и декември Мото-Пфое предоставя на почитателите на електрическата мощ и луксозните автомобили неустоима оферта за Jaguar I-PACE. Клиентите ще могат да закупят първия премиум изцяло електрически SUV автомобил без да заплащат ДДС върху цената. Моделите, от които потребителите могат да избират на уебсайта на британския премиум бранд, са с нива на оборудване S и SE и предлагат ненадмината електрическа мощност от 400 к.с.

Мото-Пфое осъзнава важността на електрическите и електрифицираните автомобили не само за нашата страна, но и за целия свят. Поради тази причина българската автомобилна компания предоставя атрактивни условия за своите потребители и покрива ДДС-то от цената на модела. Целта е да бъдат намалени вредните емисии и клиентите да се насладят на едно наистина динамично шофиране. Jaguar I-PACE е един изключителен автомобил, носител на стотици награди, който определено се превърна и в един от най-желаните модели на бранда.

Jaguar I-PACE е първият по рода си премиум електрически SUV, който  съчетава свръхмодерни технологии от бъдещето и динамиката на спортен автомобил

Същевременно литиево-йонната батерия на I-PACE е с капацитет от 90 kWh. Тя осигурява пробег до 480 км. само с едно зареждане. I-PACE е с уникална алуминиева конструкция за върховна здравина на купето и с разпределение на масите от 50:50. Луксозният модел предлага възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за впечатляващите 4.7 секунди. Автомобилът също така разполага със система за бързо зареждане, която гарантира заряд от 0 до 80% само за 40 минути. Двата леки и компактни електрически мотора разполагат с мощност от 400 к.с. и 696 Нм незабавен въртящ момент. С всичко това I-PACE предлага ненадминат баланс между динамика, изисканост, лукс и пъргавина.

Още от представянето си на пазара досега Jaguar I-PACE е спечелил повече от 100 световни награди, включително Световен автомобил на годината 2019, Световен автомобилен дизайн на годината и Световен еко автомобил, като затвърди статута си на Jaguar, който наруши всички правила и стана първият и най-добрият електрически SUV автомобил.

I-PACE е носител и на три престижни награди: Най-добро електрическо задвижване, Най-добър нов двигател и Най-добър автомобил в категорията от 350 до 450 к.с. на международните награди за Двигател на годината в Щутгарт, Германия

Луксозният електрически SUV е носител и на наградите Автомобил на годината в Германия, Автомобил на годината в Шотландия, Автомобил на годината на Sunday Times, Нов автомобил на годината на Auto Express и Автомобил на годината на Autocar.

Jaguar I-PACE получи и 5-звезден рейтинг за безопасност от Euro NCAP. Първият изцяло електрически SUV на Jaguar постигна резултат от 91% за защита на възрастни пътници, 81% за защита на деца и 81% при системите за сигурност. Впечатляващо е, че Jaguar I-PACE постигна максимален брой точки при страничен удар и при удар със страничен стълб. Този автомобил успявай да защити всички критични зони на човешкото тяло.