Начало Автомобили Мото-Пфое на Автосалон Варна 2008

Мото-Пфое на Автосалон Варна 2008

144
0


• Предпремиера на първия кросоувър на Ford – Kuga
• Специална версия Volvo XC 70 Ocean Race, посветена на световното състезание по ветроходство Volvo Ocean Race
• Най-новият модел на Jaguar – XF – за ценителите на луксозни и футуристични автомобили
• И най-спортният модел на марката Land Rover – Range Rover Sport
• По време на салона всички модели ще се предлагат със специални ценови условия

За девета поредна година Мото-Пфое ще участва в Автомобилен салон Варна, който ще се проведе в морската столица между 29 август и 7 септември 2008 г. На един общ щанд автомобилната компания ще представи най-новите и актуални модели на четирите си марки – Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover.

Специален акцент тази година ще бъде първият кросоувър на Ford – KUGA. По време на изложението ще се състои неговата официална предпремиера, като всички гости на салона ще могат да тестват автомобила и да се убедят в безспорните му качества. Ще бъдат изложени два модела, Trend версия, в син и червен цвят. Ford Kuga се задвижва от 2.0 литров Duratorq TDCi дизелов двигател със 136 к.с. в съчетание с 6-степенна ръчна скоростна кутия. Със своя атрактивен и отличаващ се дизайн, в комбинация с впечатляваща динамика на пътя и off-road възможности, Kuga прави сериозна заявка в сегмента на кросоувърите.

С модел отново в същия сегмент ще се представи и Volvo. Марката ще покаже елегантния кросоувър Volvo XC70 Ocean Race. Експонатът, който е в тъмно син цвят, е посветен на знаменитата регата на Volvo. Той е с двигател D5 със 185 к.с. и се отличава с уникалната си Система за контрол при спускане – HDC, която гарантира спокойствие и сигурност за водача при наклон на пътя.

Марката Land Rover ще бъде представена от най-спортния си модел – Range Rover Sport. Агресивен, луксозен и с превъзходни off-road характеристики, автомобилът добавя още спортен облик и атлетизъм към гамата на Land Rover. Експонатът ще разполага с най-новия TDV8 дизелов двигател, осигуряващ 273 к.с.

За ценителите на модерните и футуристични автомобили Мото-Пфое ще представи и най-новия модел на Jaguar – XF. Той ще разполага с 2.7l V6 дизелов двигател с 207 к.с. Автомобилът ще привлече погледите със специфичния си дизайн, спортно излъчване и вградените за първи път в автомобил технологии. Макар че е от съвсем скоро на пазара, той вече получи редица престижни награди от едни от най-авторитетните автомобилни издания в света.

По време на изложението, освен посочените модели, на разположение за тест-драйв ще бъдат още и Ford Coupe-Cabriolet, Ford Mondeo, Volvo XC 90, Volvo S60, Range Rover Vogue и Freelander. В рамките на салона всички модели ще се предлагат и със специални ценови условия.