Начало Автомобилни новини Мото-Пфое на автосалона във Варна

Мото-Пфое на автосалона във Варна

373
0

• Предпремиера на най-бързия спортен хечбек на Ford – Focus RS
• Най-бързо продаваният модел на Ford – новата Fiesta
• Просторният и пъргав малък Ford Fusion
• Автомобил 4х4 за 2009 г. в България – Volvo XC60
• Спортният седан Volvo S60 с много богато оборудване и на уникална цена
• Изключителни отстъпки до 30% за всички посетили щанда на Мото-Пфое

За десета поредна година Мото-Пфое ще участва в Автомобилен салон Варна. На общ щанд компанията ще представи едни от най-актуалните модели на Ford и Volvo.

След като дебютира на Автомобилното изложение в Лондон миналата година, сега е ред на морската ни столица да посрещне легендарния състезател на Ford – Focus RS. Моделът е най-бързият производствен автомобил на Ford-Европа с максимална скорост от 260 км/ч и ускорение 0-100 км/ч за по-малко от 6,0 сек. Focus RS е задвижван от тунингован, турбокомпресорен 2,5-литров, 5-цилиндров Duratec двигател, с 300 к.с. и 440Nm въртящ момент. Автомобилните фенове ще имат възможност да се докоснат и до сензацията на Ford – новата Fiesta. Най-бързо продаваният модел на компанията е изключително добре приет от автомобилните ценители по света. Носител на всички характерни черти на Ford – кинетичeн дизайн, удоволстие от управлението, високо ниво на сигурност и отлично пътно поведение, новият Ford Fiesta се отличава и с впечатляваща визия, индивидуалност и технологии. Не случайно от официалната му премиера досега, моделът е отличен с 22 награди, включително престижната Red Dot за дизайн.

Посетителите на автомобилното изложение във Варна ще имат възможност да се насладят и на голямия „малък” автомобил на Ford – Fusion. Компактен и пъргав, същевременно, здрав и защитен – Fusion е с по-голям просвет, повече пространство за багаж и е по-висок от автомобилите в този клас. Характеризира се със самоуверен екстериор, щедър и гъвкаво разпределен интериор, богато оборудване и лесно управление.

За ценителите на красотата и модерните технологии Мото-Пфое представя новото Volvo XC60 със City Safety – първият автомобил в света, който серийно спира сам. Кросоувърът на Volvo е компактен градски автомобил с офроуд качества. Той показва нагледно бъдещото ново лице на шведската компания. С ослепителен спортен дизайн, изчистени линии и високотехнологично оборудване Volvo XC60 заслужи признанието и на най-критичните автомобилни специалисти. Сега моделът се предлага и с нов дизелов D5 двигател с 205 конски сили.

Щастливците, посетили варненското изложение, ще имат и уникална възможност да се убедят в качествата на един от най-надеждните и сигурни автомобили – Volvo S60. Моделът се предлага и с AWD задвижване, активно окачване FOUR-C, богата гама мощни високотехнологични двигатели, съвремени системи за безопасност и много богато оборудване (спортна кожена тапицерия, система за почистване на фаровете, хромирани дръжки на вратите и лайсна на капака на багажника, специални стелки, Bi-Xenon светлини, Алуминиеви 17” джанти, отопляеми предни седалки) на уникална цена от 44 400 лв. с ДДС.

По време на изложението, освен посочените модели, на разположение за тест-драйв ще бъдат още Ford Focus Coupe-Cabriolet, Ford Ка, Ford Kuga, Volvo C70, Volvo XC70, Volvo XC90, Land Rover Discovery и Jaguar XF. В рамките на салона всички модели ще се предлагат и със специални ценови условия.