Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Над 3000 души посетиха шестото автомобилно изложение на Макларън

Над 3000 души посетиха шестото автомобилно изложение на Макларън

36
0

Над 3000 души посетиха шестото годишно автомобилно изложение, организирано от Макларън в технологичния център на тима в Уокинг. То се проведе през уикенда и в Парагон можеха да се видят не само спортни, но и всякакви други любопитни автомобили.

Макларън организира изложението за настоящите си и бивши служители, като кани и специални гости. То се проведе за първи път през 2010 г., а през тази имаше над 200 експоната. Много от тях бяха предоставени от служители, а Джоди Шектър не пропусна да отбележи, че неговото Ферари Т4 от шампионската му 1979 г. е разположено точно под кабинета на Рон Денис!

Сред атракциите имаше още колоездачни каскади, състезателен симулатор, обиколки с хеликоптер, предизвикателство за най-бърз питстоп.

По време на събитието се събират и средства с благотворителна цел, които след това се даряват на различни организации.

„За Макларън е привилегия да даде възможност на служителите си да покажат на семействата и приятелите си къде работят. Това събитие се организира от тях и е за тях, компанията ги подкрепя и го превръща в такъв голям успех”, заяви Саймън Уейт, който оглавява групата в Макларън, отговаряща за организацията на събития и благотворителната работа в Уокинг.