Начало Moto News Над 3500 души посетиха мотосалона в София в събота

Над 3500 души посетиха мотосалона в София в събота

77
0

Днес е последния ден на Първия мотосалон в София, който преминава при небивал успех. Само вчера, в съботния предпоследен ден, през изложението са преминали над 3500 души.

Наистина вчерашното стълпотворение на посетители бе впечатляващо.  Донякъде това се дължи на хубавото слънчево и топло време, в което мнозина изкараха моторите си. Затова можаха да се видят много машини пред Международния изложбен център, а както вече съобщихме, бяха дошли и Мотоклубове с всичките си членове.

Днес е последният ден на изложението и също има доста хора в залата. Най-интересно ще стане в 18 ч., когато ще бъдат теглени наградите от томболата. Всеки посетител, което е попълнил анкетна карта и я е пуснал в урната, може да спечели много награди във вид на и интересни и полезни мотоциклетни аксесоари. Сред големите награди са 2 предоставени от официалния вносител на Honda Бултрако каски – Nolan N63 и NZI (комплект с втори визьор), както и още призове – полар Honda Racing, комплект грижа за шлема Oxford, дисково заключващо устройство Oxford. Един късметлия ще си тръгне с яке BMW Motorrad. Други ще получат аксесоари на Peugeot – 2 броя часовници Peugeot White Edition и 2 – Peugeot Black Edition, различни тениски и ключодържатели. Harley-Davidson предостави 20 фланелки. Liqui Moly пък дават хендсфри Twiins D2, мотокалендари на марката, добавка за масло за мотоциклети Liqui Moly. Предоставени са още аксесоари от Vespa, масло Igol.

ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”, който е официален застраховател на Мото салона, също има спечиални изненади.

Така че, който не е видял изложението има още малко време да го посети и дари да участва в томболата за споменатите награди.