Начало Автомобили Новият кросоувър на Opel ще се казва Crossland X

Новият кросоувър на Opel ще се казва Crossland X

45
0

В началото на 2017 г. Opel ще лансира нов кросоувър модел (CUV) наред с бестселъра си MOKKA X и този автомобил ще се казва Opel Crossland X. Новият CUV продължава тенденцията към спортни и просторни кросоувъри. Името, което е ново, различно и вълнуващо, отговаря на характера на колата.

“Клиентите също искат по-емоционални автомобили в B-сегмента” заяви главният маркетингов директор на Opel Тина Мюлер. “Ние отговаряме на тези очаквания с Crossland X и предлагаме кола с вълнуващ дизайн и предимствата на SUV за градския начин на живот – маневрена в града и уверена на дълги разстояния. Това е автомобил за хора, които искат да живеят в града сякаш са извън него, които отглеждат домати и билки в градината на покрива си и имат нужда от много място за своите деца и покупки от био магазините.”

От 2010 г. продажбите на SUV и CUV модели са нараснали пет пъти. Opel Crossland X ще внесе допълнително оживление в този сегмент и още по-голям потенциал за растеж на марката Opel. С новия CUV Opel ще стартира офанзива с кросоувъри през 2017 г., добавяйки друга категория към съществуващата си продуктова гама, която се простира от ADAM дo Zafira.