Начало Автомобили Новият Opel Insignia е вече официално в България

Новият Opel Insignia е вече официално в България

177
0
Opel Insignia

Съвършено новото поколение на флагмана Insignia на Opel направи своята българска премиера в присъствието на над 300 почитатели на марката, настоящи и потенциални клиенти и медии. Събитието се състоя в Sofia Event Center, място отговарящо максимално на характера на новия модел на Opel, отличаващ се с богато съчетание на най-съвременни технологии.

Директорът на представителството на Opel за България Вихрен Горанчев представи най-впечатляващите от тях, включително авангардните матрични светлини IntelliLux LED® , високотехнологичната система за задвижване на четирите колела с torque vectoring, свръхмодерните системи за асистенция на водача, висококачествения интериор със сертифицираните от AGR ергономични предни седалки и типичната за Opel първокласна свързаност с интеграция на смартфон, която сега включва уникалната система Opel OnStar.

Тези системи бяха визуално представени на гостите на събитието благодарение на високотехнологичното видео прожектиране върху четирите стени на залата, създавайки им почти физическо усещане за динамиката и работата на функциите на новия модел. Освен това два високооборудвани автомобила бяха на разположение на присъстващите за тяхното близко запознанство с дизайна, пропорциите и комфорта на новия флагман на Opel.   

В юлския брой на сп. ClubS1 ще споделим впечатленията си за новия модел, който екипа ни вече успя да тества.